Om oss

Vi är en redovisningsbyrå med personlig kundkontakt

Vårt centrala huvudkontor har en strategisk placering i Landskrona. Hos Din Ekonomi i Skåne AB är vår främsta inriktning att erbjuda högkvalitativa ekonomiska tjänster som är skräddarsydda för små och medelstora företag i hela Sverige.

Vi utgörs av erfarna auktoriserade redovisningskonsulter och redovisningsekonomer med enastående engagemang och en proaktiv inställning till att hjälpa dig nå dina ekonomiska mål. Vårt team är stolt över att även inkludera certifierade affärsrådgivare, vilket innebär att vi inte bara är experter inom redovisning utan även har kapacitet att ge strategisk vägledning för att optimera din verksamhet.

Vi arbetar uteslutande på en kvalificerad nivå, vilket innebär att vi utför vårt arbete med en framstående professionalism och exakthet som är i linje med de högsta branschstandarderna.

På Din Ekonomi i Skåne AB är personlig kontakt med våra kunder av högsta vikt. Vi är övertygade om att genom att förstå dina behov och mål kan vi erbjuda skräddarsydda ekonomitjänster som verkligen passar dig och ditt företag. Våra tjänster är tillgängliga både från vårt kontor och via telefonkontakt, så att du kan välja det alternativ som passar dig bäst.

Som vår kund har du fullständig kontroll över vilka tjänster du behöver och önskar. Vi är här för att vägleda och ge rekommendationer om de ekonomitjänster som kan vara mest fördelaktiga för din specifika situation. Oavsett om det är bokföring, löneadministration eller strategisk affärsrådgivning, så är vi redo att vara din partner för framgång.

För att göra våra tjänster ännu mer tillgängliga erbjuder vi dem på flera språk, inklusive arabiska och engelska, vilket gör att språk aldrig ska vara ett hinder för att få den expertis och hjälp du behöver. På Din Ekonomi i Skåne AB är vi engagerade i att göra din ekonomiska resa så smidig och framgångsrik som möjligt.

I vårt företag bryr vi oss inte om företagets storlek. Vi arbetar med små och stora företag. Vi har många stora företag som innehåller hundratals anställda och många personliga företag med en anställd. Vårt mål är att göra rätt arbete och rätt tid att nå med kunden till framgång

Back to top button
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.