Om oss

Vi är en redovisningsbyrå med personlig kundkontakt

Vårt centrala huvudkontor har en strategisk placering i Landskrona. Hos Din Ekonomi i Skåne AB är vår främsta inriktning att erbjuda högkvalitativa ekonomiska tjänster som är skräddarsydda för små och medelstora företag i hela Sverige.

Vi utgörs av erfarna auktoriserade redovisningskonsulter och redovisningsekonomer med enastående engagemang och en proaktiv inställning till att hjälpa dig nå dina ekonomiska mål. Vårt team är stolt över att även inkludera certifierade affärsrådgivare, vilket innebär att vi inte bara är experter inom redovisning utan även har kapacitet att ge strategisk vägledning för att optimera din verksamhet.

Vi arbetar uteslutande på en kvalificerad nivå, vilket innebär att vi utför vårt arbete med en framstående professionalism och exakthet som är i linje med de högsta branschstandarderna.

På Din Ekonomi i Skåne AB är personlig kontakt med våra kunder av högsta vikt. Vi är övertygade om att genom att förstå dina behov och mål kan vi erbjuda skräddarsydda ekonomitjänster som verkligen passar dig och ditt företag. Våra tjänster är tillgängliga både från vårt kontor och via telefonkontakt, så att du kan välja det alternativ som passar dig bäst.

Som vår kund har du fullständig kontroll över vilka tjänster du behöver och önskar. Vi är här för att vägleda och ge rekommendationer om de ekonomitjänster som kan vara mest fördelaktiga för din specifika situation. Oavsett om det är bokföring, löneadministration eller strategisk affärsrådgivning, så är vi redo att vara din partner för framgång.

För att göra våra tjänster ännu mer tillgängliga erbjuder vi dem på flera språk, inklusive arabiska och engelska, vilket gör att språk aldrig ska vara ett hinder för att få den expertis och hjälp du behöver. På Din Ekonomi i Skåne AB är vi engagerade i att göra din ekonomiska resa så smidig och framgångsrik som möjligt.

0

Nöjda kunder

0

års erfarenhet

0

Anställda av
alla specialiteter

0

med dig för
att lyckas

Våra Grundvärderingar

Nöjda Kunder - Vår Högsta Prioritet

På Din Ekonomi i Skåne AB är vårt främsta mål att se till att våra kunder är helt nöjda med våra tjänster. Detta är vår högsta prioritet och en grundläggande egenskap som vi ständigt strävar efter. Vi tror att nöjda kunder är den bästa indikationen på att vi gör vårt jobb på rätt sätt. Vi arbetar hårt för att överträffa förväntningarna och leverera tjänster som inte bara uppfyller kraven, utan även imponerar. Din tillfredsställelse är vår största belöning.

Sekretess och Säkerhet - Din Trygghet Prioriteras

På Din Ekonomi i Skåne AB värderar vi sekretess och säkerhet högt. Ditt förtroende är av yttersta vikt för oss, och vi arbetar kontinuerligt för att säkerställa att dina känsliga ekonomiska data hanteras med den högsta graden av sekretess och säkerhet.

Vi tillämpar rigorösa säkerhetsprotokoll och moderna teknologiska lösningar för att skydda dina uppgifter mot obehörig åtkomst och eventuella hot. Vår dedikation till sekretess och säkerhet är en del av vårt åtagande att ge dig trygghet och lugn när du samarbetar med oss. Din information är i säkra händer hos oss.

Långsynthet - För Hållbara Framgångar

Vi omfamnar långsynthet som en viktig egenskap i vårt arbete. För oss handlar långsynthet om att se bortom kortsiktiga lösningar och fokusera på hållbara framgångar för våra kunder.

Vi tar oss tid att förstå dina långsiktiga mål och behov för att kunna erbjuda strategier och lösningar som gynnar dig inte bara idag, utan även i framtiden. Genom att vara långsiktiga i vårt tänkande och agerande kan vi hjälpa våra kunder att bygga en stabil och hållbar ekonomisk grund.

 

Kvalitetstjänster - Vår Signatur

På Din Ekonomi i Skåne AB är kvalitetstjänster vårt signum. Vi strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet till våra kunder. Genom noggrannhet, professionalism och expertis säkerställer vi att varje uppgift utförs med enastående noggrannhet och uppfyller de högsta branschstandarderna. Din ekonomiska framgång är vår måttstock för kvalitet.

Utmanande Personal - Vi Bygger Framgång Tillsammans

På Din Ekonomi i Skåne AB ser vi utmanande personal som en tillgång, inte ett hinder. Vi tror på att ge våra medarbetare möjligheter att utvecklas och växa, och vi uppmuntrar en kreativ och utmanande arbetsmiljö där idéer och innovation blomstrar.

Genom att arbeta tillsammans med våra engagerade medarbetare, tar vi oss an utmaningar och strävar efter att hitta innovativa lösningar för våra kunder. Vi tror att vår personal är nyckeln till vår framgång, och tillsammans bygger vi en bättre ekonomisk framtid för våra klienter.

Innovationslösningar - Framtidsorienterat Arbete

På Din Ekonomi i Skåne AB omfamnar vi innovationslösningar som en drivkraft för framgång. Vi strävar ständigt efter nya och kreativa tillvägagångssätt för att hjälpa våra kunder att nå sina ekonomiska mål. Genom att vara framåtblickande och nyskapande är vi redo att möta morgondagens utmaningar med innovativa lösningar redan idag.

Våra kunder

I vårt företag bryr vi oss inte om företagets storlek. Vi arbetar med små och stora företag. Vi har många stora företag som innehåller hundratals anställda och många personliga företag med en anställd. Vårt mål är att göra rätt arbete och rätt tid att nå med kunden till framgång