Våra tjänster

Löpande bokföring

Väljer du Din Ekonomi i Skåne AB kan du vara säker på att din bokföring sköts med högkvalité. Vi ser till att arbetet utförs effektivt, där inga missar inträffar. Du kan tryggt lämna över ansvaret för allt som rör den löpande bokföringen till oss, samtidigt som du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Rådgivning

Med oss som redovisningsbyrå har du alltid en kundanpassad och proaktiv rådgivning som är anpassad utifrån ditt företags förutsättningar och behov.

Löneadministration

Hos oss sköts löneberäkning alltid snabbt, enkelt och korrekt.

Bokslut och årsredovisning

Vi hjälper dig att sammanställa och avsluta räkenskapsåret enligt gällande lagar & bestämmelser.

Deklarationer

När det är dags att deklarera hjälper vi dig med olika deklarationer som privata, bolags och preliminära. Vi hjälper dig även med skatteplanering.

Ekonomistyrning

Vi hjälper dig att skapa underlag för ekonomiska beslut som exempelvis investeringar, budgetering, prissättning, betalningsförmåga och kalkyleringar.

Bolagsbildning

Vi säkerställer att allt stämmer när bolaget bildas. Vi hjälper dig att hitta ekonomisk rådgivning till bolagsbildandet. Vid bildning av företag hjälper vi till med att upprätta handlingarna till bolagsverket och skattemyndigheterna. Vi hjälper till när ni ska ombilda handelsbolag eller den enskilda firman till aktiebolag.